- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- فروش فقط از طریق تحقیق آنلاین
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- تضمین کیفیت فایل ها
Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%
Sale_coupon_15
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید و دانلود تحقیق بازاریابی صنعتی
در متون مدیریتی، بازاریابی صنعتی به عنوان آن دسته از عملكردها و فعالیتهای تجاری و بازرگانی تعریف شده است، كه فرایندهای مبادله را بین تولید كنندگان و مشتریان سازمانی تسهیل میكند. ماهیت بازاریابی صنعتی را میتوان، خلق ارزش برای مشتریان به وسیله ارائه كالاها و خدماتی دانست كه نیازهای سازمانی و اهداف آنها را تحقق میبخشد.
این نوع بازاریابی در مقایسه با بازاریابی مصرفی تفاوتهایی دارد كه اینگونه میتوان بدان اشاره كرد. اول اینكه گرچه در بازاریابی صنعتی همانند بازاریابی كالاهای مصرفی، نیاز به شناخت بازارهای هدف و تشخیص نیاز این بازارها و طراحی محصولات و خدمات مناسب برای تامین خواستههای بازار وجود دارد، ولی باید توجه كرد كه در مقایسه با بازاریابی مصرفی، بازاریابی صنعتی در حوزه مدیریت عالی قرار دارد.
در بازاریابی صنعتی نقش خصوصیات و ویژگیهای محصول خیلی مهم و حیاتی است و عرضه كنندگانی كه خصوصیات مورد نظر مشتریان را تامین نكنند مورد انتخاب قرار نخواهند گرفت. در مقایسه با بازاریابی مصرفی، قیمت در بازاریابی صنعتی نقش جداگانهای دارد. در بعضی موارد مشتریان صنعتی حاضرند قیمت بیشتری دهند ولی در عوض از تحویل به موقع و كیفیت محصولات خدمات اطمینان حاصل كنند و حتی در موارد دیگری مثل مناقصههای خرید نقش قیمت پراهمیتتر میشود.
در بازاریابی صنعتی، بازاریاب باید به این نكته واقف باشد كه تقاضای كالاهای صنعتی از تقاضای مصرف كننده نهایی ناشی میشود، یعنی تقاضا برای یك محصول بستگی به نحوه استفاده از آن در ارتباط با محصولات دیگر دارد. گاهی بازاریاب صنعتی سعی میكند با تبلیغات، تقاضای مشتری نهایی را تحریك كند تا تقاضا برای كالاهای صنعتی خودرا افزایش دهد.
بازاریابی صنعتی ونقش ان در توسعه اقتصادی
تغییر ساختاری اقتصاد جهان از سال 1980 تأثیر بسزایی در رقابت داشته و فعالیت استراتژیک شرکتها را دگرگون ساخته است. ریشه این تغییرات که در سالهای اخیر بر شدت آنها افزوده شده است، به دوره بعد از جنگ دوم جهانی شامل توافقنامه برتون وودز (سیستم پولی بینالمللی، 1944) قرارداد عمومی تعرفهها و تجارت (GATT، 1948) و سازمان تجارت جهانی (WTO ،1995) باز میگردد.
در این میان، دو پدیده از ویژگی و اهمیتی خاص برخوردار هستند. اولین آنها افزایش درجه جهانی شدن و افزایش سریعتر تبادلات میان کشورها نسبت به تولیدات است که در نتیجه آن، شرکتهای بومی و ملی در حال از دست دادن سهم بازار سنتی و ملی خود به نفع رقبای خارجی هستند.
بنابراین، شرکتها بهطور فزایندهای مجبور به حفظ حیات از طریق افزایش سهم بازار خود در بازار کشورهای خارجی شدهاند. به نسبت گسترش تجارت جهانی، رقابت نیز شدید و شدیدتر میشود. شرکتها مجبور به افزایش فعالیت خود در سطح جهان یا حداقل در مناطقی فراتر از مرزهای ملی خود هستند.
بهطور موازی با پدیده جهانی شدن، پدیده دیگری تحت عنوان طبیعت رقابت (Nature of Competition) تغییر یافته است. شرکتهایی که در کشورهای در حال توسعه فعالیت میکنند (مناطق آسیا، امریکای جنوبی و یا اروپای شرقی) بهطوری فزاینده وارد بازارهای محصولاتی نظیر: منسوجات، تجهیزات و لوازم مصرفی الکترونیک، خودرو و… شده و در حال گسترش هستند.
این کشورها از ساختار هزینه پایینتر نسبت به رقبای خود در کشورهای پیشرفته و عمدتاً به خاطر نیروی کار ارزانتر، بهرهمند هستند. گرچه این رقبای در حال ظهور ممکن است دسترسی به بهترین فنون تولید نداشته، دچار وقفه در نوآوری و شاید بهرهوری کمتری در نیروی کار نباشند، اما مشاهده میشود که ساختار دستمزدهای پایینتر آنها، مزیتی واقعی در برخی از بازارها را نصیب آنها کرده است. این مزیتها اغلب از طریق انتقال تکنولوژی به شریک داخلی شرکتهایی که مایل به افزایش سهم بازار خود در بازار هدف هستند، تقویت میشود.
خرید و دانلود تحقیق بازاریابی صنعتی
برای خواندن ادامه مطلب پروژه تحقیق بازاریابی صنعتی، خرید و دانلود را انجام دهید. تا فایل ورد آن در اختیار شما قرار بگیرد.
حجم |
50 کیلوبایت |
---|
تعداد صفحات |
11 |
---|
نوع فایل |
word |
---|
دسته بندی |
فنی و مهندسی |
---|
گروه مورد استفاده |
دانش آموزان, دانشجویان |
---|
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.