- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- فروش فقط از طریق تحقیق آنلاین
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- تضمین کیفیت فایل ها
Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%
Sale_coupon_15
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید و دانلود تحقیق استابلایزر
استابلایزر چیست؟ واژهی استابلایزر (Stabilizer) در لغت به معنی دستگاهی است که از نوسان جلوگیری و آن را جبران میکند. اما عموما وقتی سوال میشود که استابلایزر چیست ، باید مشخص کنیم که “چه دستگاه استابلایزری مد نظر است؟”.
از آنجایی که استابلایزر ها هم برای دوربین های عکاسی، هم برای ولتاژ برق، هم برای لبنیات و هم برای کاربردهای دیگر استفاده میشوند، پاسخ به سوال “استابلایزر چیست” میتواند گوناگون باشد.
در این مقاله قصد داریم توضیح کاملی از دستگاه استابلایزر های ولتاژ برق برای شما ارائه کنیم تا از 0 تا 100 استابلایزر را متوجه شوید و به طور دقیق به این سوال جواب دهیم که استابلایزر ولتاژ برق چیست؟
استابلایزر برق چیست و مهمترین کاربرد آن کدام است؟
میدانیم که اکثر دستگاه ها و تجهیزات برقی اطراف ما، باید با برقی با ولتاژ 220 ولت کار کنند. البته بسیاری از این لوازم میتوانند با ولتاژی نزدیک به 220 هم به فعالیت خود ادامه دهند اما به مرور زمان راندمان آنها کاهش یافته و دچار استهلاک شدید میشوند. اما دستگاه استابلایزر کجا وارد عمل می شود؟
اگر این ولتاژ خیلی افت کند و یا بیش از حد افزایش یابد، ظرف مدت کوتاهی تجهیزات شما از بین میروند و طبیعتا هیچ کدام از این تجهیزات برقی، در مقابل نوسان ولتاژ برق شهر گارانتی ندارند. به همین دلیل است که دستگاه های استابلایزر تولید شدند تا خیال مصرف کننده ها را از نوسان ولتاژ آسوده کنند.
دستگاه استابلایزر برق میتواند این نوسان ولتاژ را جبران کند و ولتاژی دقیقا مطابق با آنچه که برای تجهیزات شما تعریف شده است در اختیار آن ها قرار دهد. بدین ترتیب لوازم برقی شما نه میسوزند و نه دچار آسیبهای ناشی از افت یا افزایش ولتاژ می شوند.
✅ پس در یک جمله اگر بخواهیم بگوییم که استابلایزر چیست، میتوان گفت:
“ترانس اتوماتیک و دستگاه استابلایزر ابزاری است که به کمک آن نوسانات ولتاژ شبکه برق جبران میشود.”
با کم و زیاد شدن بارگذاری شبکه برق در طول شبانه روز، روزهای هفته و حتی فصلهای گوناگون سال، ولتاژ آن یکسان نبوده و زیاد و کم میشود. برای نمونه در فصل تابستان و در هنگام غروب آفتاب، از یکسو همچنان گرمای روز از بین نرفته و نیاز است که کولرها روشن باشند، از سوی دیگر با کم شدن روشنایی، چراغهای ساختمانها نیز روشن هستند.
ضمن اینکه همه واحدهای اداری، تجاری، صنعتی و خانگی پویا و لوازم برقی آنها نیز روشن هستند. در این زمان مصرف برق به بیشترین اندازه خود میرسد و ولتاژ شبکه بسیار کم میشود. در فصلهای خنک و در نیمههای شب که مصرف برق بسیار کم است، ولتاژ شبکه به بیشینه خود میرسد. بنابراین کم و زیاد شدن ولتاژ برق طبیعی و گریزناپذیر است. درنتیجه تهیه ترانس اتوماتیک و استابلایزر مخصوصا در برخی مناطق پر افت و خیز ولتاژی ضرورت می یابد.
شاید این توضیحات به صورت کلی بتواند به سوال استابلایزر چیست پاسخ دهد؛ اما برای اینکه بدانید برای مصارف شما در منزل یا محل کار، بهترین و مناسب ترین نوع استابلایزر چیست ، باید ابتدا با انواع استابلایزر ها آشنا شوید.
استابلایزرهای ولتاژ از چندین نظر قابل دسته بندی هستند. انواع استابلایزر از حیث کاربرد، توان، تکنولوژی و … که هر یک را مختصرا در اینجا توضیح خواهیم داد. این توضیحات به طور مفصل در مقاله انواع استابلایزر ولتاژ برای مطالعه وجود دارد.
⭐ انواع استابلایزر از نظر تکنولوژی و فناوری ساخت
از دیرباز تا کنون دو فناوری فراگیر برای جبران نوسان ولتاژ برق شهر بهکار گرفته شده است: ترانس اتوماتیک با ساختار رلهای و ترانس اتوماتیک سروو موتوردار. اما به تازگی مدل جدیدی از استابلایزرها تحت عنوان استابلایزر سوئیچینگ هم به تولید رسیده که انقلابی در صنعت جبران نوسانهای ولتاژ به حساب میرود.
ویدیو معرفی آیتمهای نمایشی استابلایزر سوئیچینگ پرنیک روی LCD:
ترانس اتوماتیک با ساختار رلهای
در روش نخست، یک اتوترانسفورماتور (Auto-Transformer) با چندین سر بیرون آمده از سیمپیچ ثانویه، بهکار رفته است.
پیادهسازی این ساختار، متناسب با دامنه ولتاژ ورودی با استفاده از رله انجام میشود و روش پله-پله آن نمیتواند ولتاژ بار را در مقدار ویژهای تثبیت کند. بلکه همواره آن را در بازه مناسبی نگاه میدارد. از دیدگاه ما به کار بردن واژه استابلایزر برای چنین ابزاری نادرست بوده و ترانس اتوماتیک رلهای برای نامگذاری آن بهتر است. زیرا ولتاژ خروجی آن روی یک عدد تثبیت نشده است.
ترانس اتوماتیک رله ای:
البته این واژه دانسته یا نادانسته بهوسیله بسیاری از فروشندگان، همکاران و حتی سازندگان گرامی بهکار برده میشود که نیازمند اصلاح است. همانطور که در پاسخ به سوال استابلایزر چیست مشخص کردیم، استابلایزر جبران نوسان ولتاژ را به صورت دقیق رو عدد مدنظر انجام میدهد و سایر دستگاه هایی که این جبران را در بازه مشخص صورت میدهند، ترانس اتوماتیک نام خواهند داشت.
ترانس اتوماتیک و دستگاه استابلایزر سروو موتوردار
ساختار دیگری که بهطور فراگیر برای جبران نوسان ولتاژ بهکار میرود، اتوترانسفورماتور دیگری است که سیمپیچی آن بر روی هستههای حلقوی انجام شده و تکتک دورهای آن در دسترس هستند. از آنجا که شماره دورهای سیمپیچی بسیار زیاد است، بهکار بردن رله برای وصل کردن آنها ناشدنی است. از این روی، روکش لاکی سیمها تراشیده شده و یک جاروبک زغالی که به خروجی وصل است به کمک یک موتور سروو روی آنها لغزیده و با جابهجایی آن ولتاژ خروجی تنظیم میشود. در این مدل با جابهجاییهای اندک جاروبک، میتوان نوسانات کوچک ولتاژ را نیز جبران نمود. بنابراین کارکرد اینگونه جبرانسازها بسیار به استابلایزر میماند.
استابلایزر سروو موتوری:
ناگفته نماند لغزش پیوسته جاروبک همراه با خوردگی آن در کوتاهمدت به ازبین رفتن آن و بروز اتصال کوتاه در سیمپیچی ترانس میانجامد. در چنین مواردی دستگاه دچار آسیبدیدگی جدی و جبرانناپذیر میشود. همچنین شتاب سامانه مکانیکی برای جابهجایی جاروبک بسیار پایین است. در نتیجه جبران جهشهای ناگهانی ولتاژ با کندی فراوان همراه است. پس ترانس اتوماتیک و استابلایزر با این ساختار نمیتواند از رسیدن نوسان به بار پیشگیری کند. اما بهترین نوع استابلایزر چیست؟
خرید و دانلود تحقیق استابلایزر
برای خواندن ادامه مطلب پروژه تحقیق استابلایزر، خرید و دانلود را انجام دهید. تا فایل ورد آن در اختیار شما قرار بگیرد.
حجم |
200 کیلوبایت |
---|
تعداد صفحات |
16 |
---|
نوع فایل |
word |
---|
دسته بندی |
فنی و مهندسی |
---|
گروه مورد استفاده |
دانش آموزان, دانشجویان |
---|
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.