- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- فروش فقط از طریق تحقیق آنلاین
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- تضمین کیفیت فایل ها
Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%
Sale_coupon_15
۳۲,۰۰۰ تومان
خرید و دانلود تحقیق شبکه های کامپیوتری محلی
شبکههای کامپیوتری مجموعهای از کامپیوترهای مستقل متصل به یکدیگرند که با یکدیگر ارتباط داشته و تبادل داده میکنند. مستقل بودن کامپیوترها بدین معناست که هر کدام دارای واحدهای کنترلی و پردازشی مجزا بوده، و بود و نبود یکی بر دیگری تاثیرگذار نیست.
متصل بودن کامپیوترها یعنی از طریق یک رسانه فیزیکی مانند کابل ، فیبر نوری ، ماهوارهها و … به هم وصل باشند. دو شرط فوق شروط لازم برای ایجاد یک شبکه کامپیوتری میباشند اما شرط کافی برای تشکیل یک شبکه کامپیوتری داشتن ارتباط و تبادل داده بین کامپیوترهاست.
این موضوع در بین متخصصین قلمرو شبکه مورد بحث است که آیا دو رایانه که با استفاده از نوعی از رسانه ارتباطی به یکدیگر متصل شدهاند، تشکیل یک شبکه میدهند؟! در این باره بعضی مطالعات میگویند که یک شبکه نیازمند دست کم ۲ رایانه متصل به هم است.
در مورد تعداد بیشتری رایانه که به هم متصل هستند عموماً توابع پایهای مشترکی دیده میشود. از این بابت برای آنکه شبکهای به وظیفهاش عمل کند، سه نیاز اولیه بایستی فراهم گردد، «اتصالات»، «ارتباطات» و «خدمات». اتصالات به بستر سختافزاری اشاره دارد، ارتباطات به روشی اشاره میکند که بواسطه آن وسایل با یکدیگر صحبت کنند و خدمات آنهایی هستند که برای بقیه اعضای شبکه به اشتراک گذاشته شدهاند.
«شبکه رایانهای» (Computer Network) از چندین «رایانه» متصل به هم تشکیل شدهاست که از یک سیستم ارتباطی به هدف به اشتراک گذاری دادهها، منابع و ارتباطات استفاده میکند. برای مثال شبکه رایانه خانگی ممکن است از دو یا چند رایانه تشکیل شده باشد که با استفاده از شبکه، فایلها و یک «پرینتر» را به اشتراک گذاشتهاند. اندازه و مقیاس هر شبکه از روی سختافزار مورد استفاده و همچنین قراردادهایی که پیادهسازی شدهاند، تعیین میشوند.
شبکه درساده ترین حالت خود شامل دو رایانهاست که به وسیله کابل (خط انتقال) به یکدیگر متصل شدهاند، به گونهای که بتوانند از داده ها به طور مشترک (share) استفاده نمایند . همین شبکه ساده منشا تمام شبکهها، صرف نظر از کیفیت پیچیدگی انهاست .
۱-بر اساس لایه شبکه
ممکن است شبکههای رایانهای مطابق مدلهای مرجع پایهای که در صنعت به عنوان استاندارد شناخته میشوند مانند «مدل مرجع : لایه OSII» و «مدل : لایه TCP/IP»، بر اساس نوع «لایه شبکه»ای که در آن عمل میکنند طبقهبندی شوند.
۲-بر اساس اندازه
ممکن است شبکههای رایانهای بر اساس اندازه یا گستردگی ناحیهای که شبکه پوشش میدهد طبقهبندی شوند. برای نمونه
«شبکه شخصی» (PAN)
«شبکه محلی» (LAN)
«شبکه دانشگاهی» (CAN)
«شبکه کلانشهری» (MAN)
«شبکه گسترده» (WANN)
۳-بر اساس نوع اتصال
ممکن است شبکههای رایانهای بر اساس فناوری سختافزاری که جهت متصل کردن هر دستگاه در شبکه استفاده میکنند طبقهبندی شوند. نمونههایی از این فناوریها عبارتاند از:
«اترنت» (Ethernet)
«شبکه محلی بیسیم» (WLAN)
شبکه HomaPNAA یا «ارتباط از طریق خطوط برق».
۴-بر اساس معماری کاربری
ممکن است شبکههای رایانهای بر اساس معماری کاربری که بین اعضای شبکه وجود دارد طبقهبندی شود، برای نمونه:
معماریهای Active Networking
«مشتری-خدمتگذار» (Client-Server)
«همتا به همتا» Peer-to-Peerr (گروه کاری).
۵-بر اساس همبندی (توپولوژی)
ممکن است شبکههای رایانهای بر اساس نوع همبندی شبکه طبقهبندی شوند مانند:
«شبکه باس» (Bus)
«شبکه ستاره» ((Star
«شبکه حلقهای» (Ring)
«شبکه توری» (Mesh)
«شبکه ستاره-باس» (Star-Bus)
«شبکه درختی» (Tree)
«شبکه سلسله مراتبی» (Hierarchical) و غیره.
همبندی شبکه را میتوان بر اساس نظم هندسی ترتیب داد.
همبندیهای شبکه طرحهای منطقی شبکه هستند. واژه منطقی در اینجا بسیار پرمعنی است. این واژه به این معنی است که همبندی شبکه به طرح فیزیکی شبکه بستگی ندارد. مهم نیست که رایانهها در یک شبکه به صورت خطی پشت سر هم قرار گرفته باشند، ولی زمانیکه از طریق یک «هاب» به یکدیگر متصل شده باشند تشکیل همبندی ستاره ای میکنند و نه باس. و این عامل مهمی است که شبکهها در آن فرق میکنند، چه از جنبه ظاهری و چه از جنبه عملکردی.
۶-بر اساس قرارداد
ممکن است شبکههای رایانهای بر اساس «قرارداد» ارتباطی طبقهبندی شوند. برای اطلاعات بیشتر لیست پشتههای قرارداد شبکه و لیست قراردادهای شبکه را ببینید.
۱-شبکه شخصی (PAN)
«شبکه شخصی» (Personal Area Networkk) یک «شبکه رایانهای» است که برای ارتباطات میان وسایل رایانهای که اطراف یک فرد میباشند (مانند «تلفن»ها و «رایانههای جیبی» (PDA) که به آن «دستیار دیجیتالی شخصی» نیز میگویند) بکار میرود. این که این وسایل ممکن است متعلق به آن فرد باشند یا خیر جای بحث خود را دارد.
برد یک شبکه شخصی عموماً چند متر بیشتر نیست. موارد مصرف شبکههای خصوصی میتواند جهت ارتباطات وسایل شخصی چند نفر به یکدیگر و یا برقراری اتصال این وسایل به شبکهای در سطح بالاتر و شبکه «اینترنت» باشد.
ارتباطات شبکههای شخصی ممکن است به صورت سیمی به «گذرگاه»های رایانه مانند USB و FireWire برقرار شود. همچنین با بهرهگیری از فناوریهایی مانند IrDA، «بلوتوث»(Bluetooth) و UWB میتوان شبکههای شخصی را به صورت بیسیم ساخت.
برای خواندن ادامه مطلب پروژه تحقیق شبکه های کامپیوتری محلی، خرید و دانلود را انجام دهید. تا فایل ورد آن در اختیار شما قرار بگیرد.
حجم |
400 کیلوبایت |
---|
تعداد صفحات |
16 |
---|
نوع فایل |
word |
---|
دسته بندی |
کامپیوتر |
---|
گروه مورد استفاده |
دانش آموزان, دانشجویان |
---|
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.