- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- فروش فقط از طریق تحقیق آنلاین
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- تضمین کیفیت فایل ها
Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%
Sale_coupon_15
۳۲,۰۰۰ تومان
خرید و دانلود تحقیق مهمترین معیارهای انتخاب دوست
نقش دوست در زندگی انسان بهویژه در سنین نوجوانی، بسیار روشن و با اهمیت است، زیرا نوجوانان باتوجّه به اینکه بیشتر تمایل به بروز شخصیت مستقل خود دارند و نمیخواهند تابع محض دیگران باشند، علاقمند هستند با پیوستن به گروههای همسال، ابراز وجود نمایند. انتخاب دوست و حضور در جمعهای دوستانه و گروههای همسال برای تربیت اجتماعی فرزندان لازم است، چرا که در این ارتباط آثار رفتار خود با دیگران را مشاهده کرده و به تنظیم آن میپردازند و در این داد و ستدهای تجربی، پایههای رفتار اجتماعی آنان، استحکام مییابد، بدینجهت پدر و مادر وظیفه دارند فرزندان خود را با معیار و ضابطههای دوست خوب آشنا نمایند و از تحمیل مصداق به آنها بپرهیزند.
داشتن دوست خوب یکی از لذت بخشترین تجربه های زندگی است و این موضوع به معیارهای انتخاب دوست ارتباط زیادی دارد. در این مطلب از گروه موفقیت شادمگ شما با مهارت های انتخاب دوست آشنا خواهید شد.
اغراقآمیز نیست اگر بگوییم انتخابهای ما بر سرنوشتمان تاثیرگذار است. انتخابهایی که گاه درست هستند و گاه اشتباه و جبران اشتباهات ممکن است آسیبهای زیادی نیز در بر داشته باشد. پس انتخاب کردن، یک مهارت بسیارمهم است تا بتوانیم اهداف زندگی خود را بر اساس آنها کامل کنیم. اگر به انتخاب بهعنوان یک مهارت نگاه کنیم، میتوانیم آن را پرورش دهیم و تقویت کنیم.
یکی از این مهارتها که به گسترش دایره ارتباطی ما کمک میکند و باعث میشود پیوند عمیقتری با دنیای اطرافمان برقرار کنیم، انتخاب دوست خوب و مناسب است. دوستانی که با ما همراستا باشند و در لحظات سخت به ما کمک کنند. شما معمولا با دوستانتان در مدرسه بر اساس علایق و نکات شخصیتی مشترک دوست میشوید.
اما آیا این دوستی باید به دوستی مادامالعمر تبدیل شود؟ بهنظر می رسد شما همیشه باید بهدنبال دوستانی برای اضافه کردن به دایره دوستی خود باشید که مجموعه مهارتهای مختلفی دارند و سرگرمیها یا ویژگیهای متمایزی دارند که آنها را منحصر به فرد میکند.
دوستانی از دسته افراد خودشیفتهها، افراد فاقد همدلی و افراد حسودی که نمیتوانند پیشرفت شما را تحمل کنند، انواع افرادی هستند که شما باید از حلقه دوستیتان خارجشان کنید، زیرا آنها به رشد شما کمکی نمیکنند و حتی ممکن است به شما آسیب بزنند. وقت انسان ارزشمند است و شما فرصت ندارید که وقتتان را صرف چنین کسانی کنید.
ممکن است با گذر زمان دریابید که هرچه بالغتر میشوید، روشهای بهتری برای انتخاب دوست پیدا میکنید تا دوستان واقعی پیدا کنید و زمانتان را با کسانی سپری کنید که ارزشش را دارند. همزمان با رشد شما، زمانتان نیز در طول روز فشردهتر میشود. شما وقتتان را فشردهتر میبینید و مجبورید زمان زیادی را برای کلاسهای درسی، شاید تشکیل خانواده و شغل شخصیتان صرفکنید. در نتیجه انسانهایی که اطراف شما قرار میگیرند مهم هستند. بنابراین انتخاب دوست در محیطهایی که در آن وقت میگذرانیم بسیارمهم میشود.
در محیطهایی مانند محیط کار ما انتخاب میکنیم که چه کسانی به دایره زندگیمان وارد شوند. اما بهعنوان یک قاعده کلی، در مورد اینکه دوستانمان چه کسانی هستند بهاندازه کافی وقت و انرژی صرف انتخاب نمیکنیم. در نتیجه، ممکن است از آنها آسیب ببینیم، معطل آنها شویم و سعیکنیم رضایت آنها را به هر قیمتی کسبکنیم. چرا که نمیخواهیم جای خالیشان را در زندگیمان احساس کنیم.
بهتر است مهارت دوستیابیمان را ارتقا دهیم تا افرادی پیدا کنیم که ما را به چالش میکشند و کمک میکنند به نسخه بهتری از خودمان تبدیل شویم. دوستانی که که ما را تحتفشار قرار میدهند و مجبورمان میکنند از طریق برخی رقابتهای دوستانه برای گذراندن وقت با آنها به سطح بالاتری برسیم. وقتی دوستان و افرادی که اطرافتان را با آنها احاطه کردهاید موفق باشند، احتمال موفقیت شما نیز بیشتر خواهد بود. زیرا آنها به یک عامل انگیزشی در زندگی شما تبدیل میشوند.
یک نکته اصلی را بهخاطر داشته باشید، قدیمیترین دوستان شما در تبدیل شما به آنچه که هستید نقش داشتهاند. حتی اگر دیگر اشتراکات زیادی ندارید، به این معنی نیست که باید آنها را فراموش کنید. مگر اینکه بودن در کنار آنها باعث شود شما به گذشتهای که میخواهید فراموش کنید برگردید یا بیشتر از آنکه از همراهی با آنها لذت ببرید، در مورد بودن با او استرس داشته باشید.
خرید و دانلود تحقیق مهمترین معیارهای انتخاب دوست
برای خواندن ادامه مطلب پروژه تحقیق مهمترین معیارهای انتخاب دوست، خرید و دانلود را انجام دهید. تا فایل ورد آن در اختیار شما قرار بگیرد.
حجم |
150 کیلوبایت |
---|
تعداد صفحات |
11 |
---|
نوع فایل |
word |
---|
دسته بندی |
علوم انسانی |
---|
گروه مورد استفاده |
دانش آموزان, دانشجویان |
---|
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.