- فعالسازی آنی لینک دانلود، پس از ثبت سفارش
- فروش فقط از طریق تحقیق آنلاین
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- تضمین کیفیت فایل ها
Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%
Sale_coupon_15
۲۲,۰۰۰ تومان
خرید و دانلود تحقیق پروتئین تروپونین
سالیان زیادی است که انفارکتوس میوکارد (AMI) به عنوان یک بیماری بالینی ناشی از آترواسکلروز عروق تغذیه کننده قلب شناخته شده است. طی سالهای متمادی و به ويژه در دهههای اخیر، ابزارهای تشخیصی جدید با استفاده از فنآوری روز جهت تشخیص AMIدر اختیار پزشکان قرار گرفته که با تشخیص زودرس، منجر به کاهش مرگ و میر و احتمال عوارض کمتر این بیماری شده است. کاربرد فنآوری جدید، استفاده از نشانگرهای پاراکلینیک جهت تشخیص دقیق و زودهنگام انفارکتوس را آسان کرده است. نشانگرهای معرف آسیب میوکارد طی سالهای اخیر مورد مطالعات فراوان قرار گرفتهاند. معیارهای سازمان جهانی بهداشت، برای تشخیص AMI شامل حداقل دو مورد از سه مورد زیر میباشد:
۱ـ علائم بالینی مطرح کننده بیماری ایسکمیک قلب
2ـ تغییرات نوار قلب (ECG)
۳ـ افزایش و سپس کاهش نشانگرهای قلبی سرم
بر اساس معیارهای تشخیصی AMI، وجود یک نشانگر قلبی در خون بیماران از اهمیت تشخیصی بالایی برخوردار است. كراتين كيناز توتال (Total CPK) در عضله اسکلتی، قلب، مغز و کلیه وجود دارد. ايزوآنزيم CPK-MB اختصاصیتر برای قلب بوده و فقط در بافت قلب مشاهده ميشود. ایراد عمده برای اندازهگیریTotal CPK عدم وجود اختصاصیت لازم میباشد. تروپونینهای قلبی، پروتئینهای موجود در میوفیبریلها هستند که شامل تروپونینهای C، I و T میباشند. در بیماران با AMI، تروپونین قلبی I و T طی 3 ساعت اول بعد از AMI شروع به بالا رفتن میکنند. تروپونین T به مدت 12-10 روز و تروپونین I به مدت 10-7 روز بالا باقی میماند. دامنه I ملكول تروپونين به Fـ اکتین متصل میشود، دامنه C به یونهای کلسیم و دامنه T به تروپومیوزین متصل میشود.
کمپلکس تروپونین با سه زیر واحد تروپونینC ،T و Iهمراه با تروپومیوزین بر روی رشتههای اکتین قرار دارد و وجود آن برای سیستم انقباض عضلات قلبی و اسکلتی با واسطه کلسیم ضروری است. از تروپونینC ،T و Iایزوفرمهای بافتی اختصاصی وجود دارد. از آنجائی که ایزوفرم قلبی تروپونین C در حرکات «کند انقباض» عضلات اسکلتی نیز نقش دارد، برای قلب اختصاصی نبوده و در تشخیص آسیبهای قلبی مورد استفاده قرار نمیگیرد. تنها یک ایزوفرم از تروپونین (CTnI) Iدر بافت عضلانی قلب وجود دارد. این ایزوفرم یک دنباله با 32 اسید آمینه در ناحیه N ترمینال دارد که این توالی با 42٪ و 45٪ عدم مشابهت با توالی سایر ایزوفرمها، امکان ساخت آنتیبادی مونوکلونال بسیار اختصاصی بدون واکنش متقاطع با دیگر فرمهای غیرقلبی را بوجود آورده است.
سه ژن، تروپونین قلبی T را کنترل میکنند. این ژنها و پردازش متناوب mRNA، یک سری از ایزوفرمها را با توالی نوکلئوتیدی مختلف و نزدیک به نواحیC و N ناحيه ترمینال میسازند. 4 ایزوفرم از تروپونین T در عضله قلب انسان وجود دارد، اما تنها یکی از آنها مشخصهي یک قلب سالم در یک فرد بالغ است. آنتیبادیهای بسیار اختصاصی بر اساس توالی اختصاصی ناحيهN ترمینال این ایزوفرم از تروپونینT ساخته میشود. ایزوفرم های اسکلتی موجود در قلب جنین، در اواخر رشد جنینی با تروپونینT و Iجایگزین میشوند. در خلال رشد یا در پاسخ به روند بازسازی عضلات یا بیماریهای عضلانی، تروپونین I در عضلات اسکلتی بیان نمیشود؛ بدین ترتیب در صورت آسیب بافتی نیز احتمالاً تولید نمیشود. این وضعیت برای تروپونین T بسیار پیچیدهتر است.
فرمهای جنینی در بافت قلبی و در صورت بروز بیماریهای عضلات اسکلتی ایجاد میشود. در نسل اول سنجش تروپونین این مشکل با بکارگیری یک آنتیبادی غیر اختصاصی که با تروپونین T در عضلات اسکلتی به صورت غیر اختصاصی واکنش میداد، تشديد ميشد. با جایگزین کردن این آنتیبادی با یک آنتیبادی بسیار اختصاصی، نتایج مثبت کاذب حذف گردید. مطالــــــــــعات با استفاده از روشهای ایمینوهیستوشیمی وPCR ، تأئید میکند که این ایزوفرمهای جنینی در روشهای امروزی اندازهگیری نمیشوند، بنابراین روشهایی که برای اندازهگیری تروپونین T بکار میروند به اندازه آزمایـــشهای تروپونین Iاختصاصی هستند.
خرید و دانلود تحقیق پروتئین تروپونین
برای خواندن ادامه مطلب پروژه تحقیق پروتئین تروپونین ، خرید و دانلود را انجام دهید. تا فایل ورد آن در اختیار شما قرار بگیرد.
حجم |
450 کیلوبایت |
---|
تعداد صفحات |
11 |
---|
نوع فایل |
word |
---|
دسته بندی |
علوم تجربی |
---|
گروه مورد استفاده |
دانش آموزان, دانشجویان |
---|
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.